Interim Forretningsudvikler/Eksportchef

Interim Forretningsudvikling/Eksportchef:

Baseret på min erfaring fra 10 år i USA, kan behovet fra danske virksomheder, opdeles nogenlunde i følgende tre grupper:

 

1 Business Development – Få styr på det nye eksportmarked

Du ved virksomhedens vækst skal komme fra nye eksportmarkeder, og USA har været på agendaen flere gange i bestyrelseslokalet. Der lander ofte henvendelser fra USA via virksomhedens website, og der har da også været et par enkelte ordrer. Men hvordan gribes det an, hvis der skal arbejdes mere struktureret og proaktivt på en reel forretningsudvikling for markedet? Det er svært i en travl hverdag. Her er Charlotte Nytoft de ekstra hænder, der er brug for, således processen omkring forretningsudvikling kan sættes igang.

 

2 Partner Relations – Skaler eksisterende forretning

Virksomheden har solgt på det amerikanske marked de seneste 3-5 år, men det bliver ikke helt til det, som I havde forventet. Det er svært at få partnere/forhandlere til at gøre en reel engageret indsats, og det er som om, det er lidt trægt med at få forhandlerens sælgerstab motiverede til at gå ”the extra mile” for at sælge dine produkter/ydelser. Det er som om, de ikke helt forstår salgsargumenterne.

 

3 Public Affairs – Nå nye kundesegmenter

Salget går som sådan godt på det amerikanske marked, men der er et uudnyttet potentiale i et helt andet kundesegment. Men det kan kun udnyttes, hvis rammebetingelserne ændres. Men det vil kræve en indsats at dels forstå den eksisterende lovgivning til bunds og dels forsøge at ændre på disse rammevilkår.

 

Charlotte Nytoft giver virksomhedens ekstra kapacitet til at arbejde i dybden med forretningsudvikling på markedet. Løser udfordringer med partnere og kunder samt hjælper virksomheden med at optimerer på det flow, der er internt mellem det danske selskab og virksomhedens partnere eller egne medarbejdere i USA.  Ofte bunder udfordringerne i kulturelle forskelle mellem ”os og dem”.

Måske falder din virksomheds behov ikke indenfor de ovennævnte tre kategorier, men lad mig høre hvad situationen er. Og hvis CNR-Consulting ikke er den rigtige til at kunne løse opgaven, så ved vi men garanti hvem, der kan. Vi råder over et af de mest omfattende netværk i USA.

Få kontakt her: