EC Power

EC Power

Klar til drift i USA

Efter mange år med partnerskab i USA uden de ønskede resultater, blev det i 2022 besluttet at EC POWER skulle etablere et datterselskab med 4-5 ansatte i første omgang. I den forbindelse deltog vi i november 2022 i SMV:International hos Erhvervshus Midtjylland. Vi fik anbefalet Charlotte grundet hendes store erfaring og ekspertise med netop etablering i USA.

Charlotte bidrog med en vigtig analyse af en række udspecificerede stater i det nordøstlige område af USA, som hjalp os med at beslutte hvor vi skulle etablere os i. Derudover fik vi en god opsummering med praktiske ”Next-steps” til at opnå succes på det amerikanske marked. Charlotte har været ualmindeligt god til at følge op og hjælpe os løbende.

En af Charlottes mest bemærkelsesværdige bidrag var dog hendes evne til at bygge en bro mellem kulturelle forskelle i Danmark og USA. Da vi begyndte dette nye eventyr, indså vi hurtigt betydningen af at forstå nuancerne i amerikanske forretningsmetoder og sociale skikke. Charlottes dybe forståelse af begge kulturer gjorde det muligt for hende at give uvurderlig vejledning, der sikrede effektiv kommunikation og samarbejde mellem vores danske hovedkontor og det amerikanske datterselskab og samarbejdspartnere.

Nu står vi så, et halvt år efter, med et nyrenoveret kontor med lager og træningsfaciliteter til kunder og samarbejdspartnere på en rigtig god lokation. Endnu vigtigere har vi 4 dygtige ansatte – den første af hvilke, vi fandt gennem Charlottes usandsynligt store netværk – og et stærkt fundament at bygge på.

  Vi ville helt sikkert ikke være hvor vi er på så kort tid uden Charlottes hjælp og bidrag.

August Kallestrup Bogner

Business Development Manager Americas

Ec Power 

https://www.ecpower.eu/da/

Projektet blev udført med støtte fra Erhvervshus Midtjylland – læs mere her.

Kontaktformular