Referencer

Ec Power

EC Power

Klar til drift i USA

”Efter mange år med partnerskab i USA uden de ønskede resultater, blev det i 2022 besluttet at EC POWER skulle etablere et datterselskab med 4-5 ansatte…

Læs mere

TAGARNO

Etablering i USA

Siden 2011 har TAGARNO solgt digitale mikroskoper på det amerikanske marked gennem en distributør, der har haft eneret på import af virksomhedens produkter. Mikroskoperne er solgt til de amerikanske kunder gennem et klassisk netværk

Læs mere

Chempilots logo (2)

Chempilots a/s –

Forretningsudvikling USA

Charlotte hjælper med sin hands-on attitude og brede indsigt i amerikanske forhold til at udvælge og markedsføre os effektivt overfor nye kunder.  

Læs mere

Vamos Logo

Vamos Boks –

Koncepttest Eksport/USA

Charlotte Nytoft er en værdifuld sparrings- og samarbejdspartner, da hun har stor indsigt i, hvad der kræves, hvis en dansk virksomhed skal etablere sit navn og sine produkter på et nyt marked.

Læs mere

Aarhus University Logo

Guest Lecture on

“International Business”

“I was lucky to have Charlotte giving a guest lecture in the “International Business Strategy and Leadership course.”

Læs mere

Maileg logo (2)

Maileg –

Etablering i USA

Vores projektleder var Charlotte Nytoft, der førte os igennem processen, og sikrede at vi fik skabt en rød tråd gennem vores set-up, således den juridiske ramme om selskabet også matchede vores behov for fremtidig skalering.

Læs mere

VIFU –

mød de amerikanske virksomheder i øjenhøjde

Forud for studietur til San Fransisco, Californien, brugte vi Charlotte og CNR Consulting som partner for at klæde virksomhederne bedre på til at møde det amerikanske marked.

Læs mere

Iværksætterprogram

Workshop – Salg til Udlandet

Helsingør Kommune & Copenhagen Business Hub afvikler workshops for iværksættere. I efteråret 2019 var temaet eksport og jeg kontaktede Charlotte Nytoft…

Læs mere

Ecouture –

International Skalering af Webshop

Sammen med Bettina Nielsen fra BIS-Support havde jeg fornøjelsen at arbejde med Ecoture og forberede virksomhedens interne processer omkring produktion og indkøb i udlandet, således at deres kunders digitale oplevelse er optimal.

Allsize Company Group Logo

Allsize Company Group

Etablering i USA

Efter nogle år med direkte eksport blev det i efteråret 2018 besluttet at oprette datterselskab i USA. I den forbindelse har Allsize Company Group engageret...

Læs mere

MedTrace Pharma –

Kontor i USA

MedTrace var opsat på at bygge et ordentlig fundament for virksomheden i USA og søgte nogen der havde erfaring med USA, som kunne give virksomheden noget sparring.

Læs mere