TAGARNO

TAGARNO 

Etablering i USA

Siden 2011 har TAGARNO solgt digitale mikroskoper på det amerikanske marked gennem en distributør, der har haft eneret på import af virksomhedens produkter. Mikroskoperne er solgt til de amerikanske kunder gennem et klassisk netværk af ”manufactureres reps” og forhandlere. TAGARNO’s distributør ønsker at gå på pension primo 2021. TAGARNO har i den anledning besluttet at tage ”kontrol” over markedet og dermed komme tættere på dialogen med reps og kunder ved at etablere eget datterselskab og ansætte egen country manager.

TAGARNO har valgt at engagere Charlotte til dels at hjælpe med at forstå processen og virksomhedens nye rolle, rettigheder og forpligtelser som dels virksomhedsejer og arbejdsgiver i USA. I sammen med teamet i Horsens har Charlotte projektledet processen og samarbejdet med de mange service providers, som der er behov for, når man starter op og fra ”day one” skal have et fuldt, operationelt setup i USA.

”Vi har jo et helt overordnet mål, at sikre vores eksisterende forretning kører videre uden udfordringer. Det er helt essentielt, at vores eksisterende samarbejdspartnere og kunder i USA skal opleve skiftet fra samarbejdet med vores distributør til samarbejdet med vores nyetablerede datterselskab så gnidningsløst og problemfrit som muligt” siger CEO Betina Svendsen Ebdrup og tilføjer ”Ved at lytte til Charlotte’s erfaring fra USA og få en direkte kontakt til nye samarbejdspartnere/service providers, fra hendes omfattende netværk i USA, er vi overbevist om at vi har navigeret udenom de typiske faldgruber. Og ikke mindst har vi følt os meget trygge i processen og komfortable med de valg vi har truffet”.

Den 1. april 2021 er TAGARNO USA, Inc. en realitet, den første medarbejder er ansat, og der er lavet et robust setup med outsourced backoffice service og lager i Atlanta Georgia, og TAGARNO er klar til at skalere forretningen i USA.

  

Søren Schultz, CEO 

TAGARNO A/S, Horsens / TAGARNO USA, Inc. Atlanta GA

 

 

 

https://tagarno.com/

Klik her for at se TAGARNO’s pressemeddelelse

Kontaktformular