COURAGE-modellen

Det kræver mod – COURAGE – at tage ansvar for sin virksomheds afsætning på det amerikanske marked. Mod til at tage kontrollen tilbage fra en forhandler, distributør eller anden samarbejdspartner, der ikke lever op til forventningerne. Mod til at investere det, der skal til, for at tilegne sig viden og erfaring ift. hvordan du får succes i USA. 

Jeg udarbejder ikke klassiske markedsanalyser, men med afsæt i min COURAGE-model og hjælper jeg dig med at lægge brikkerne til din virksomheds succesfulde setup i USA.

Modellen er centreret om de tre vigtigste elementer:

  1. Hvem er dine ideelle kundesegmenter?
  2. Hvor i USA finder du disse ideelle kunder?
  3. Hvordan skaber du det bedste setup og sikrer, at din forretning kan skaleres?

Download produktblad

Læs mere på bloggen

Download “The COURAGE-Model Workbook”

Hvis du har modet, har jeg modellen

Vi tager en dag ud af kalenderen, hvor vi i fællesskab stiller skarpt på din forretning og potentialet i USA. Jeg deler min erfaring, så du får set på dine muligheder og udfordringer med nye øjne og bliver klar til ”next step”.

Jeg er din wing woman på de dele af forløbet, du ønsker. Den indledende fase med COURAGE-modellen er oplagt – her tilegner du dig relevant viden og undgår faldgruberne.

Lad os tage en snak om dine muligheder.

Kontakt Charlotte her: