De 5 udviklingstrin

De 5 udviklingstrin

Den typiske virksomhed, som finder værdi i et samarbejde med CNR-Consulting, er typisk en mindre, ejerledet SMV virksomhed (SMV – lille-mellemstor virksomhed), med op til 50 ansatte. CNR-Consulting arbejder med virksomheder i alle stadier af deres udvikling på det amerikanske marked og baseret på Charlotte Nytofts erfaring har hun beskrevet 5 udviklingstrin, som de fleste virksomheder kan genkende sig selv i:

 

Trin #1- DIREKTE EKSPORT:

 • Kunder – Jeg hjælper med at identificere kundesegmenter (industrielle- eller geografiske), hvor jeres produkt/teknologi bringer mest værdi.
 • Salgskanal – er nøglen til succes. Og kun ved at kende din ideelle kunde kan den ideelle salgskanal identificeres.
 • Forretningsmodel – der er mange led i værdikæden i USA og jeg hjælper virksomheder få overblik over hvordan de bedst addresserer de forskelige stakeholders i værdikæden, og får etableret en forretningsmodel, der virker for markedet. I langt de fleste tilfælde, er en succesfuld forretningsmodel for USA markant anderledes end for det europæiske marked.

 

Trin #2 – VIRKSOMHEDSETABLERING:

 • Lokation – jeg hjælper med at identificere de parametre, der er er afgørende for at valg af optimale lokation for et datterselskab.
 • Back-office – en gnidningsfri daglig operation mellem dansk og amerikansk operation og drift af virksomhed er alfa og omega.
 • Skalerbarhed – jeg sikrer at etableringen understøtter virksomhedens fremtidige strategi, herunder udstationering af medarbejdere.

 

Trin 3 – UDSTATIONERING:

 • Case-opbygning – jeg ved hvad en immigrationsadvokat har brug for, for at opbygge en virksomheds-case, der understøtter visaprocessen.
 • En sælger skal sælge – jeg hjælper organisationen i Danmark med at tackle de daglige udfordringer omkring udstationeringen, så din sælger ikke konverteres til administrationsmedarbejder.
 • Familien – det er essentielt at familien falder godt til i USA. Jeg hjælper med at sikre en succesfuld relocation.

 

Trin 4 – ORGANISATIONSOPBYGNING:

 • Den første lokale medarbejder – jeg hjælper virksomheden med at opstarte processen, således organisationsudviklingen 3-5 år sikres.
 • At være arbejdsgiver – forud for selve rekrutteringsprocessen hjælper jeg virksomheden med at få sammensat den rigtige kompensations-pakke og indgå aftaler med diverse HR specialister.
 • Rekrutteringen – under selve processen faciliterer jeg dialogen med recruiter og øvrige stakeholders, der er nødvendige i processen. Dette sikrer at virksomheden identificerer en kandidat, der forstår at arbejde i en dansk ledet organisation – og sandsynligvis med mindre hierarki og større geografiske distance til nærmeste leder.

 

Trin #5 – VAGTSKIFTE:

 • Spydspidsen rejser hjem – allerede når spydspidsen udstationeres er det tid at tænke på næste skridt når han/hun rejser hjem.
 • Den amerikanske leder – jeg hjælper virksomheden med at træffe kritiske beslutninger omkring forfremmelse af medarbejder eller rekruttering til en ledende stilling.
 • Hjemmeorganisationen – den danske virksomhed skal være klar til at lede på distancen og sikre at den nye leder/chef performer og får en god onboarding i stillingen.

 

Skal din virksomhed stå stærkt på det amerikanske market?

CNR-Consulting hjælper virksomheder med at tackle udfordringer i de forskellige udviklingstrin, og skaber en forretningsmodel og et set-up, der understøtter virksomhedens langsigtede strategi i USA. CNR-Consulting’s ”sweet spot” er virksomheder, der har arbejdet 3-5 år i USA og som sidder lidt fast. Man kan ikke rigtig komme videre, salget og organisationen udvikler sig ikke som forventet. At arbejde med denne type virksomhed, er Charlotte Nytofts spids-kompetence og passion.

Kontaktformular