Copenhagen Business Hub / Helsingør Kommune

Workshop: Salg til Udlandet

I samarbejde med Helsingør Kommune afvikler Copenhagen Business Hub for 4. år i træk et forløb for iværksættere, hvor vi tilbyder oplæg omkring forskellige temaer, herunder hvordan de kommer i gang med eksport.

Jeg kontaktede Charlotte Nytoft, CNR-Consulting, og opdraget var at der skulle afvikles et oplæg i efteråret 2019, der inspirerede og motiverede iværksætterne til at komme i gang med eksport samt give et indblik i hvilke konkrete tiltag, man som virksomhed skal igangsætte, hvilken investering i tid og penge, som virksomheden skal forvente at foretage, og hvor der er hjælp at hente.

Charlotte leverede et relevant og fokuseret oplæg, der var godt formidlet og som kom omkring de ønskede temaer. Oplægget var hands-on, i øjenhøjde med deltagerne og krydret med en række eksempler og cases fra ”det virkelige eksport-liv”. Det er tydeligt at Charlotte trækker på en omfattende international erfaring fra forskellige virksomheder og organisationer, er kompetent og fordi hu ”har været der selv” gør det oplægget troværdigt. Charlotte kan sætte sig ind i virksomhedernes sted og se muligheder/udfordringer fra forskellige vinkler. Det gjorde at både jeg som facilitator og virksomhederne oplevede oplægget værdifuldt og direkte brugbart.

Susanne Krogh Petersen
Senior Forretningsudvikler

Copenhagen Business Hub / Erhvervshus Hovedstaden 

https://ehhs.dk

Kontaktformular