Ydelser

Overvejer din virksomhed at eksportere til eller producere i USA?

Tag en erfaren guide med på jeres eksporteventy og styr udenom de største faldgruber. Sammen kommer vi et skridt tættere på din virksomheds succes ”over there”.

 

COURAGE-modellen – dit værktøj til eksport

Det kræver mod – COURAGE – at tage ansvar for sin virksomheds afsætning på det amerikanske marked. Mod til at tage kontrollen tilbage fra en forhandler, distributør eller anden samarbejdspartner, der ikke lever op til forventningerne. Mod til at investere det, der skal til, for at tilegne sig viden og erfaring ift. hvordan du får succes i USA.

Sådan bruger du COURAGE-modellen

 

Etablering af datterselskab i USA 

Har du brug for at udstede fakturaer, have lokalt lager, ansætte medarbejdere eller udstationere europæiske medarbejdere i “over there”? Altså – det man også kalder et driftsklart setup/datterselskab i USA, som skal bruges til drift indenfor det næste halve år. Sådan kommer du i gang.

Lær mere om etablering af datterselskab i USA

 

Forstå den amerikanske forretningskultur 

Adopter det rette mindset og få forståelse for den forretningskultur, der hersker i USA. Med den rette viden kan du bruge markedets mange muligheder til at sikre din virksomheds succes.

Dyk ned i den amerikanske forretningskultur 

 

Bestyrelse og Advisory Board

Ledelsessparring, erfaringsudveksling og forretningsudvikling med fokus på det amerikanske marked og dets mange muligheder. Vil du have en erfaren kvinde med ved bordet?

Her er mine kompetencer

Du er også velkommen til at connecte med mig på LinkedIn

Kontakt Charlotte her: