Forstå den Amerikanske forretningskultur

Forstå den Amerikanske forretningskultur

Undgå de typiske faldgruber og reducer “time-to-market”

For at opnå succes på det amerikanske marked er det essentielt for virksomheden, at adoptere det rigtige ”mind-set” samt få en forståelse (og respekt) for den meget anderledes forretningskultur, der er dominerende i USA – og som den danske virksomhed nu er en del af.

Og USA snyder os. Vi synes, vi kender amerikanerne. De er imødekomne, vi forstår sproget, vi rejser uden problemer på kontinentet. Så hvad er problemet? Den forretningsmæssige kultur og succes med “doing business” er markant anderledes end i Danmark og EU på en række områder, der er afgørende for succes.

  • Ved deltagelse på “Start-Up USA Workshop”, får deltagerne den nødvendige indsigt til at identificere de opmærksomhedspunkter, der skal arbejdes med her og nu. 
  • På interim/projektbasis arbejder jeg direkte med den enkelte virksomhed. Jeg hjælper med at identificere og løse de udfordringer, der i hvert af virksomhedens udviklingstrin, er de største barrierer for virksomhedens succes.

Virksomheder, der investerer up-front og klæder nøglemedarbejdere på til at møde USA på en kulturel intelligent måde, har en langt større chance for at blive succesfulde. Hvis vi forstår hvad de amerikanske kontakter synes er sært ved vores måde at anskue tingene på, så kan vi bedre tackle de kulturelle udfordringer, som vi uundgåeligt møder i USA, på f.eks. forretningsrejser, messer, konferencer eller salgsmøder. Baseret på vores erfaring, så er langt de fleste udfordringer funderet i danskernes umiddelbare tillid til alt, selv det ukendte – hvilket ikke er tilfældes hos amerikanerne*

Undgå faldgruberne og forkort “time to market” med typisk 18-24 måneder.

Pris for dagsworkshop: DKK 9.500
Book direkte på YouandX
Kontakt Charlotte Nytoft for at høre mere

 

Hvis du er nysgerrig på mere:

Export Across the Pond – af Charlotte Nytoft

Kulturforståelse for stenalderhjerner – af Dennis Nørmark

Working with Americans: Tips for Danes – af Kay Mellish

Kontakt Charlotte her: