Ledelsessparring

Ny strategisk retning for aktiviteterne i USA

Er salget stagneret og dialogen forhandleren landet i en ”dead end”?

Så er det måske tid til at sadle om og gøre noget markant anderledes. Vi oplever ofte at salget til USA er kommet i gang i ”tidernes morgen” under en tidligere eksportansvarlig, men at der aldrig rigtig var sat en strategisk retning for markedet.

I forventede måske at forhandleren selv kunne opbygge markedet, men det har vist sig ikke rigtig at holde stik. Dialogen med forhandleren er en endeløs række af undskyldninger for hvorfor produktet er ”for dyrt” for det amerikanske marked. Kunderne sætter ikke pris på produktets ”features and benefits” og forhandleren har svært ved at komme igennem med de kernebudskaber, som fungerer for Jer i Europa og på øvrige eksportmarkeder.

Måske er I med produktet ”first mover” i USA og det er nødvendigt at skubbe lidt til rammebetingelserne på markedet.

Charlotte Nytoft tilbyder på en dagsworkshop:

  • sparring med ledelsen, hvor vi identificerer forskellige indsatsområder for at få pustet liv i salget på markedet igen.
  • Konkret bud på hvad virksomhedens næste bedste skridt bør være for at få sat aktiviteterne på skinner igen.
  • På interim/projektbasis arbejder Charlotte direkte med den enkelte virksomhed. Hun hjælper med at identificere og løse de udfordringer, der i hvert af virksomhedens udviklingstrin, er de største barrierer for virksomhedens succes.

Charlotte’s erfaring viser at det – på tværs af brancher – ofte er de samme forhold, der gør sig gældende, når samarbejdet med en forhandler ikke udvikler sig som begge parter havde håbet da aftalen blev indgået.

Undgå de typiske faldgruber i samarbejdet med partnere/forhandlere og accelerer salget på markedet.


Pris for dagsworkshop: DKK 15.000
Kontakt Charlotte Nytoft for at høre mere

Har du ønske om en skræddersyet workshop til netop din virksomheds behov med fokus på USA, så kontakt Charlotte Nytoft, og så finder vi en et match mellem jeres behov og Charlottes kompetencer.

 

Hvis du er nysgerrig på mere:

Export Across the Pond – af Charlotte Nytoft

Kulturforståelse for stenalderhjerner – af Dennis Nørmark

Working with Americans: Tips for Danes – af Kay Mellish

Kontakt Charlotte her: