Din Guide til Site Selection i USA

Din Guide til Site Selection i USA

Din Guide til Site Selection i USA

Hvis du har fulgt med her på bloggen de sidste måneder, har du læst en masse om site selection – vigtigheden af at vælge den rette beliggenhed til dit amerikanske datterselskab. Her er overblikket:

Det bliver en lang og spændende rejse, at finde frem til, hvor dit amerikanske selskab skal ligge. Du kommer omkring:

Husk PR

Husk også at skrive en pressemeddelelse – både til de lokale medier i Danmark og USA og til relevante brancheblade. Tag kontakt til den EDO, der har hjulpet dig i gang – de er også interesseret i at få den gode nyhed spredt ud, og de har ofte marketingfolk in-house og andre gode kontakter, du kan drage nytte af. Husk på at det er en unik PR-mulighed for din virksomhed. 

Et sidste godt råd fra Troels

Det har været en fornøjelse at have Troels Adrian, erfaren erhvervsudviklingskonsulent bosiddende i Oregon, med i denne serie om Site Selection. Her er hans sidste gode råd til dig i denne omgang:

”Start altid med en business case – er der penge i det amerikanske marked og hvor mange penge? Få din indre amerikaner i gang; tænk stort: Lad dig ikke begrænse til to millioner og en container, hvis der er potentiale for 200 millioner. Sæt jer som ledelsesteam og find ud af, hvad der er vigtigt. Få uvildig rådgivning – fx fra Charlotte – læg en strategi og begynd først derefter din Site Selection Proces.”

Vil du vide mere om eksport til USA og etablering af datterselskab?

Med udgangspunkt i COURAGE-modellen, får du et godt indblik i, hvad du skal være opmærksom på, når du vil have succes på det amerikanske marked.

Læs mere om COURAGE-modellen

Lige netop COURAGE-modellen er også udgangspunktet i min bog: ”Export Across the Pond”, hvor du får en hands-on guide til eksport mellem USA og Europa.

Det skriver læserne:

I strongly suggest reading “EXPORT ACROSS THE POND” by Charlotte Nytoft if you are contemplating taking your products or services from the US to Europe or the other way round.”

 

“It should be mandatory reading for your salespeople before they go on sales trips in Europe / USA to better understand the market conditions and the differences in cultures.”

 

“I found this book to be a great starting point when it comes to exporting to Europe or exporting from Europe to the US.”

Køb bogen “Export Across The Pond”

_

Charlotte Nytoft / 26. marts 2021

Mobil: 41 60 91 19

E-mail: connect@cnr-consulting.dk

Del gerne artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *