Gæsteblog: Dansk Mode & Textil

Gæsteblog: Dansk Mode & Textil

Gæsteblog: Dansk Mode & Textil

For mange danske og europæiske fashion brands er eksport til USA den store, forkromede drøm. Men ofte forbliver det en een-gangs-forestilling, hvorfor?

I 2022 gik mere end 1/3 af den danske mode-eksport til Tyskland og Sverige. To nøglemarkeder, der i 2023 har vist stor tilbageholdenhed. Men dansk fashion skal ikke hjem, de skal videre. Så hvorfor ikke kigge op og kigge mod USA ? 🇺🇸

De, der har hørt mig tale om USA, har også hørt mig sige at en af nøglerne til succes i USA er en solid logistik-partner, fordi når det gode setup er på plads, så er det dernede i driften omkring “fulfillment”, at danske eksportører vil opleve de daglige udfordringer. I november 2023 blev min gode samarbejdspartner Thomas Nagbol Jorgensen fra Green Worldwide Shipping, LLC® og jeg af Danish Fashion & Textile inviteret til at give vores bud på hvad der skal til for at blive succesfuld danske eksportør af især fashion.

USA-interesserede fra andre brancher må naturligvis gerne kigge med, fordi der er en del af forholdene, der er universelle og der hvor vi typisk oplever at danske eksportvirksomheder snubler i snørebåndene.

Tak til Anders Skou Kristiansen for den gode artikel, som kan læses på DM&T’s website her:

https://www.dmogt.dk/branchenyt/usa-stoerrelsen-betyder-noget

 

Drømmer du også om at dit design får gennembrud “over there”?

Jeg hjælper virksomheder med at forstå det amerikanske marked og hvordan man knækker koden til Danmark’s største og vigtigste samhandelspartner. Måske det er en ide for netop din virksomhed, at jeg afvikler en workshop, hvor vi stiller skarpt på hvad der skal til for at netop I får success i USA.

Vil du vide mere om eksport til USA? COURAGE-modellen er et godt sted at begynde. 

_

Charlotte Nytoft / 19. februar 2024

Mobil: 41 60 91 19

E-mail: connect@cnr-consulting.dk

Del gerne artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *