“Texas er en ideel lokation for udenlandske virksomheder”

“Texas er en ideel lokation for udenlandske virksomheder”

“Texas er en ideel lokation for udenlandske virksomheder”

Geografi er en nøglesten for at få succes på det amerikanske marked. Og i East Montgomery County i Texas har de den helt rette infrastruktur, som vil gavne udenlandske virksomheder i området.  

Dansk investering i East Montgomery County, Texas: I august fandt den årlige Transatlantic Business and Investment-konference sted i Atlanta, Georgia. Her snakkede min kollega Andreas og jeg med lokale repræsentanter fra forskellige kommuner i USA. Formålet var at undersøge potentialet for dansk investering i netop disse kommuner. Denne artikel fokuserer på East Montgomery County, Texas. 

 

“I en verden, hvor logistik og strategisk placering spiller en afgørende rolle i virksomhedsbeslutninger, skiller East Montgomery County i Texas sig ud som en attraktiv destination for danske og nordiske virksomheder, der søger at etablere sig på det amerikanske marked.” 

 

Sådan siger Frank McCrady. Han er præsident og direktør for East Montgomery County Improvement District (EMCID).

 

McCrady lægger især vægt på logistikkens betydning som afgørende faktor for, at virksomheder som Hydra Energy har slået sig ned i området. Den tætte beliggenhed til Houstons havn og en lufthavn tilgængelig inden for 15 minutter gør East Montgomery County til et attraktivt valg. McCrady uddyber:

 

“At være tæt på Houstons havn, være tæt på lufthavnen, hvor du kan flyve ind og møde dine internationale kunder, disse ting er afgørende for den måde, virksomheder har brug for, hvis de skal skabe vækst.” 

 

Øget konkurrence 

Når markeder udvikler sig, og konkurrenter innoverer, må virksomheder genoverveje deres strategier for at forblive konkurrencedygtige. Og dette er noget, som McCrady fremhæver: 

 

“Hvis din konkurrent gør noget, der er mere effektivt for, at deres produkt kommer i produktion, så er du nødt til at gøre det samme.” 

 

Nødvendigheden for at holde sig i takt med sine konkurrenter har derfor ført til en stigning i direkte udenlandsk investering (FDI) i USA, især i områder som East Montgomery County, der tilbyder fordele inden for optimering af forsyningskæden og logistik. 

 

For udenlandske virksomheder, der overvejer at etablere sig i East Montgomery County, har området en række fordele. Med adskillige konsulatkontorer, der repræsenterer næsten alle verdens lande, giver East Montgomery County en international atmosfære. Her kan internationale virksomheder forbinde med deres egne kulturer og samtidig drage fordel af vigtige ressourcer: 

 

“Konsulatetskontorerne  er altid meget nemme at arbejde sammen med, og de tilbyder nogle gode tjenester og ressourcer,” siger Frank McCrady og tilføjer. 

 

“I denne sammenhæng er det vigtigste at forstå, at vores samfund vokser med hastige skridt. Den hurtige udvikling kombineret med de moderne faciliteter i området, herunder skoler og boliger, skaber et attraktivt miljø for medarbejdere og deres familier,” påpeger McGrady: 

 

“Dette positive økosystem bidrager til en stærk arbejdsstyrke og en følelse af fællesskab, der fremmer vækst.”

 

Med andre ord understreger Frank McCrady vigtigheden af at være en del af et blomstrende miljø:

 

“Du skal være dér, hvor der sker nye ting. Du skal være en del af et samfund i udvikling, for det vil også gavne din virksomhed på længere sigt.”

 

Økosystemet

En vigtig del af økosystemet i East Montgomery County er Lone Star College, der med sine inkubatorprogrammer og initiativer til procesforbedring begår sig som en vital partner for virksomheder i området. 

 

“Skolens samarbejde med virksomheder og fokus på at uddanne arbejdsstyrke og initiativer inden for avanceret produktion understreger vigtigheden af at være en del af et samfund, der er præget af læring og vækst,” siger McCrady. 

 

Komfort er vigtigt 

Ifølge McCrady er komfort én af nøgleordene for at få succes på det amerikanske marked:

 

“Det skal føles rigtigt,” siger han. 

 

Samtidig anerkender McCrady de bekymringer, som internationale virksomheder møder, når de udvider deres forretning til et nyt land. Hans organisation sigter derfor mod at sikre en glidende overgang ved at opbygge ægte relationer og forstå de unikke behov hos hver enkelt virksomhed. 

 

“Europæiske virksomheder, der overvejer at etablere sig i USA, bør tage en proaktiv tilgang. Tag direkte kontakt og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har det mindste spørgsmål. Vi er her for at hjælpe, siger han.” 

 

McCrady understreger altså vigtigheden af at stille spørgsmål og søge vejledning for at sikre en gnidningsfri etableringsfase: 

 

“Vores engagement i at få internationale investorer til at føle sig velkomne og godt støttede understreger organisationens dedikation til at fremme gensidigt gavnlige partnerskaber.” Han afslutter:  

 

“Gennem vores strategiske placering, engagement i innovation og fokus på at pleje partnerskaber, tilbyder East Montgomery County et miljø, der omfavner vækst og fremskridt. Succeshistorierne fra virksomheder som HYDRA Energy beviser, hvad området kan tilbyde. Vi håber snart på mere dansk investering i East Montgomery County, Texas.”

Kontakt: Frank McCrady’s LinkedIn kan findes ved her

Her kan du læse mere om East Montgomery County Improvement District.

Dansk investering i USA: Dansk investering i USA har aldrig været mere relevant. Har du brug for sparring om hvorvidt din virksomhed med fordel kan etablere produktion på det amerikanske marked? Så kontakt mig og vi får en aftale i kalenderen. Kontakt mig, Charlotte Nytoft, på telefon +45 41 60 91 19 eller på mail connect@cnr-consulting.dk

Del gerne artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *