”Hvad gør vi nu med USA?”

”Hvad gør vi nu med USA?”

”Hvad gør vi nu med USA?”

Er du bekymret for dine aktiviteter?

Hvis du er bekymret for hvordan det amerikanske marked ser ud på ”den anden side” af Corona-krisen, så kan jeg godt forstå dig. Vi har ikke noget at sammenligne denne situation med – det eneste vi med sikkerhed kan sige er, at det bliver en ”new normal” som vi vender tilbage til. 

 

Hvad gjorde vi sidst?

Jeg boede i USA under finanskrisen, der tog fart efter Lehman Brothers kollaps i efteråret 2008 – og den nedsmeltning, der strakte sig gennem 2009. Det er nok den situation, der er mest sammenlignelig med det vi står i nu. Jeg oplevede dengang et USA, der på trods af, at rigtig mange havde mistet alt hvad de ejede, i den grad trak ”iværksætter-kedeldragten” på og skabte nye forretningsmuligheder. Fandt helt nye måder at arbejde sammen på.

Nøjagtig som vi gør i Danmark, bare i langt højere grad. Og det skyldes selvsagt et ikke eksisterende velfærdssystem, som gør det absolut nødvendigt, og det er en helt anden diskussion. 

Jeg ved Corona-krisen er anderledes fordi den er så omfattende, og berøver os det vi har allermest brug for, nemlig vores helbred, så resultaterne vil være anderledes sammenlignet med det vi oplevede under finanskrisen.

 

 

Har du styr på du dine top 3 udfordringer lige nu?

Har du har aktiviteter i USA lige nu, som f.eks. samarbejdspartnere, forhandlere, distributører eller eget datterselskab, og måske medarbejdere, ja så er det vigtigt du kigger på hvordan du holder fast i aktiviteterne, så det der er investeret i at opbygge disse relationer, ikke spildes. Dine partnere har også brug for at være i tæt dialog i denne tid, og måske er de lige nu i gang med at udvikle et produkt/løsning, som du kan få glæde af i Danmark. Vi står jo i den unikke situation at på tværs af grænser, så er udfordringerne nøjagtig de samme. 

 

Hvad gør du nu?

Har du brug for sparring til hvad du konkret skal gøre lige nu i den situation din virksomhed specifikt befinder sig i – så tilbyder Eksport-USA.dk (Danmark) sammen med American Interlink (New York) hjælp til danske virksomheder. Du får 60 minutters sparring på videomøde (i god social afstand), hvor vi lytter til hvad der er din største bekymring og udfordring i forhold til USA. Herefter får du vores bud på de top 3 ting du bør gå i gang med lige nu – og har du brug for nogen til at gøre det for dig, så står vi klar. 

 

Vi står klar!

Kontakt mig – så finder vi et tidspunkt hvor vi kan drøfte din virksomheds situation.

e- mail: connect@cnr-consulting.dk 

Telf.: +45 4160 9119

 

Charlotte Nytoft / 6. april 2020

Click Me!

Del gerne artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *